کانون وکلای دادگستری استان یزد

0

۱۴۰۵/۰۵/۱۸

گزارش عملکرد کمیسیون حل اختلاف کانون وکلا

گزارش عملکرد کمیسیون حل اختلاف کانون وکلا

ارائه گزارش عملکرد کمیسیون حل اختلاف از دی ماه ۱۴۰۴ تا پایان تیرماه ۱۴۰۵

کمیسیون حل اختلاف کانون وکلا در راستای توسعه خدمات سازشی و کمک به حل‌وفصل اختلافات، گزارشی از عملکرد خود از زمان آغاز فعالیت در اول دی ‌ماه ۱۴۰۴ تا ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵ ارائه کرد.

بر اساس این گزارش، در این بازه زمانی مجموعاً ۵۰ پرونده به کمیسیون حل اختلاف ارجاع شده است.

از مجموع پرونده‌های ارجاعی: • ۵ پرونده در حال رسیدگی است. • ۳۷ پرونده با حصول سازش و توافق طرفین مختومه شده است. • ۵ پرونده به دلیل عدم حصول صلح و سازش، برای ادامه رسیدگی به دادسرا ارجاع شده است. • ۲ پرونده نیز جهت تعیین تکلیف و اتخاذ تصمیم‌گیری به رئیس کانون ارجاع شده است.

این آمار نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از پرونده‌های ارجاع‌شده به کمیسیون، با استفاده از ظرفیت مذاکره، میانجیگری و سازش، بدون ادامه فرآیند اختلاف و با توافق طرفین مختومه شده‌اند.

کمیسیون حل اختلاف کانون وکلا با هدف تقویت فرهنگ سازش، کاهش اطاله رسیدگی و فراهم کردن زمینه حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات، به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

منبع: گزارش رسمی کمیسیون حل اختلاف کانون وکلا روابط عمومی و امور بین‌الملل

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *